خرید رادیاتور پنلی از 25 برند مختلف زیر قیمت بازار

رادیاتور پنلی

با مطالعه این متن می توانید مشخصات خرید و راهنمایی انتخاب رادیاتور پنلی را بشناسید و برای تجربه خرید مقرون به صرفه و موفق با برندهای سازنده معتبر در این زمینه نیز آشنا شوید. علاوه بر آن عوامل موثر بر قیمت و ویژگی های فنی این سیستم گرمایشی را هم در این متن دنبال کنید. 

خرید رادیاتور پنلی و نحوه انتخاب آن

رادیاتور پنلی با جنس فولاد بادوام، عرض باریک و ظاهر مدرن شناخته شده است. سطح یکپارچه فولادی باعث شده آب به خوبی در آن به جریان درآمده و گرمای یک دستی به فضا انتقال یابد. رادیاتور فولادی بعنوان مبدل حرارتی گرمای آب گرم را بطور یکدست و مطبوع به فضا انتقال می دهد. تابش گرمای یکنواخت و مطبوع، مانع داغ شدن سطح آن شده و دست را نمی سوزاند.

این رادیاتور با توجه به وزن سبک، حجم کم و فضای اندکی که اشغال می کند، قیمت مناسبی داشته و یکی از بهترین گزینه های خرید در بازار است. عرض کم و طراحی مدرن آن با انواع دکوراسیون شیک و مدرن هارمونی داشته و باعث پرطرفدار شدن آن در بین سیستم های تاسیساتی منازل و ادارات شده است.

در خرید این محصول باید به سایز مناسب با فضای مورد نظر و کیفت برند سازنده توجه داشت. اطلاعات کافی درباره رادیاتور پنلی به نحوه انتخاب مناسب کمک کرده و باعث می شود تا شما بهترین خرید را انجام دهید. کیفیت فولاد به کار رفته در بدنه، نوع آستر و کیفیت رنگ ورقه های فولاد در قیمت رادیاتور پنلی موثر است.

برند های مختلف تولید کننده رادیاتور پنلی

در خرید رادیاتور پنلی فولادی، سطح کیفیت و اعتبار برند، در انتخاب و قیمت آن موثر است. برندهای متنوعی این محصول را در سایزهای مختلف تولید کرده و به بازار عرضه می کنند. شناخت برندهای معتبر و آگاهی از سطح کیفیت برند، در نحوه انتخاب تاثیر بسزایی دارد.

از جمله برندهای معتبر در بازار می توان به رادیاتور بوتان، ایران رادیاتور، سپاهان، لورچ، ایساتیس، ایران نوین، بارلی و تاش اشاره نمود. در برندهای نام برده، از فولادی مرغوب با پوشش رنگ نانو و ضد زنگ استفاده شده و از طول عمر و کیفیت خوبی برخوردارند. بهتر است قبل از خرید رادیاتور پنلی کاتالوگ شرکت تولید کننده را مطالعه کرده یا از کارشناسان دماپویا مشاوره رایگان دریافت کنید.

لازم به توضیح است که برای انتخاب و خرید رادیاتور پنلی باید متراژ فضای مورد نظر، ظرفیت گرمایی مورد نیاز و مورد استفاده در اداره یا منزل را در نظر گرفت. سایز متناسب با فضای شما و مدت زمان گارانتی برند در قیمت رادیاتور پنلی تاثیر بسزایی دارد.

انواع رادیاتور پنلی

انواع رادیاتور پنلی که توسط برندها طراحی و تولید می شوند، عبارتند از:

  • تک کنوکتور(تیپ 21)
  • دو کنوکتور(تیپ 22)

کنوکتور یک سیستم گرمایشی است که حرارت را بین پایین و بالا در رادیاتور تبادل می کند. بدین ترتیب که هوای گرم داخل پنل را جابجا کرده و گرما را به سرعت از پایین به سمت بالا انتقال می دهد.  کنوکتور بین دو صفحه و فضای خالی رادیاتور قرار دارد. کنوکتورها به دو دسته ساده و دمنده دار تقسیم می شوند. عرض مدل دو کنوکتور دو برابر مدل تک کنوکتور است.

مزایای استفاده از رادیاتور پنلی

یکی از مزایای رادیاتور پنلی فولادی سطح یکدست آن بوده که میزان حرارت دهی آن را دو چندان می کند. علیرغم قدرت گرمادهی بالا، سطح آن آنقدر داغ نمی شود که دست کودک یا حیوان خانگی شما را بسوزاند. عرض باریک، اشغال فضای کم و ظاهر منحصربفرد آنها با انواع دکوراسیون منازل و ادارات هارمونی داشته و به زیبایی ظاهری فضای شما می افزاید.

از دیگر مزایای استفاده از رادیاتور پنلی دو رویه بودن آن است. در بسیاری از برندها هر دو طرف قابل نصب هستند. این قابلیت باعث نصب راحت آن شده و امکان نصب و استفاده از هر دو طرف را به افراد می دهد. سطح یکپارچه مانع سیاه شدن سطح دیوار شده و رنگ دیوار را خراب نمی کند.

یگی دیگر از مزایایی که باعث محبوب شدن آن در بین اعضای خانواده شده، قابلیت نظافت آسان بخاطر سطح صاف آن است. آشنایی با ویژگی های این رادیاتور به نحوه انتخاب و خرید شما کمک می کند. موقع خرید رادیاتور پنلی، با دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان ما در دماپویا، می توانید رادیاتور با ویژگی های فوق و سایز مناسب با متراژ فضای موردنظرتان را انتخاب و به آسانی خریداری کنید.

نصب و لوازم مورد نیاز رادیاتور پنلی

در نصب رادیاتور پنلی باید نکاتی در نظر گرفته شود که در این بخش به آنها می پردازیم. قبل از نصب باید از سالم بودن محصول اطمینان حاصل کرد و درصورت مشاهده هرگونه ضربه یا ترک باید آن را تعویض کرد. بسیاری از برندها اتصالات مورد نیاز نصب را در بسته بندی محصول قرار می دهند. در صورت نبود وسایل اتصالات، باید آن را تهیه نمایید. لوازم نصب عبارتند از: شیر یکپارچه، زانوی قفلی، شیر هواگیری و براکت دیواری برای تحمل وزن رادیاتور. 

محل نصب رادیاتور کنار لوله های تامین آب گرم است. لوله کشی آب گرم از پکیج یا موتورخانه، باید قبل از خریداری محصول انجام شود. در غیر اینصورت باید یک فرد متخصص لوله کشی آب گرم را انجام دهد. شیر و زانوی قفلی در قسمت های ورودی و خروجی جهت کنترل ورود و خروج آب گرم وصل می شود.

رادیاتور پنلی دارای پایه های اتصال و نگه دارنده بوده و به دیوار نصب می شود. بدنه باید در مقابل براکت دیواری قرار بگیرد. بعد از آن رادیاتور را در کانال پایه قرار داده و فنر گیره را چفت کنید. بعد از نصب به دیوار باید به نصب اتصالات تامین و بازگشت بپردازید. به این نکته توجه کنید که تمامی اتصالات از جمله لوله های PERT یا PEX، لوله آهنی و لوله مس موازی نصب می شوند. لوله های PERT یا PEX در لوله کشی آب گرم مقاوم تر بوده و از تاسیسات در برابر نور مستقیم خورشید حفاظت می کنند.

بعد از نصب باید رادیاتور پنلی را هواگیری کرده و نشتی لوله های اتصال را بررسی کرد. نشتی های کوچک باعث می شوند تا آب پوشش پودری محصول را خراب کند. بهتر است فاصله تا دیوار 5 سانتی متر باشد تا هوا بتواند به راحتی در اطراف آن به جریان در آید. فاصله تا کف نیز 4 سانتی متر باید در نظر گرفته شود. در نظر داشته باشید، در صورتی که رادیاتور زیر طاقچه، داخل کابین، پشت پرده و یا پشت یک پوشش قرار گیرد، افت توان پیدا خواهد کرد.

رادیاتور پنلی

انتخاب ظرفیت مناسب رادیاتور پنلی

ظرفیت رادیاتور پنلی باید متناسب با متراژ فضای مورد نظر شما باشد. انتخاب سایز مناسب در میزان حرارت دهی و قیمت رادیاتور پنلی موثر است. میزان گرمای تولیدی بدنه فولادی تا ۲۰۰۰ کیلوکالری بر ساعت بوده و می تواند فضای بیشتری را نسبت به رادیاتورهای پره ای گرم کند. با توجه به متراژ محیط و فرمول زیر می توانیم بهترین ظرفیت متناسب را انتخاب و خریداری نماییم.

رادیاتور پنلی مورد نیاز = ظرفیت گرمایشی هر متر رادیاتور پنلی (130متراژ)

رادیاتور پنلی مورد نیاز متراژ محیط مورد نظر

بلوک 60 سانت

فضای 10 متر

بلوک 80 یا 90 سانت

فضای 12 متر

بلوک 120 سانت

فضای 15 متر

بلوک 140 سانت

فضای 20 متر

یک بلوک 80 سانت و یک بلوک 100 سانت

فضای 25 متر

دو بلوک 140 سانت

فضای 40 متر

سه بلوک 140 سانت

فضای 60 متر

چهار بلوک 140 سانت

فضای 80 متر

202 محصول وجود دارد.