خرید رادیاتور آلومینیومی پره ای + انواع قیمت

رادیاتور آلومینیومی پره ای

در این متن به بررسی مشخصات مدل های مختلف رادیاتور آلومینیومی و نکات انتخاب آن پرداخته ایم تا حین انتخاب محصول، با در نظر داشتن این اطلاعات انتخابی مقرون به صرفه را تجربه کنید و با برندهای سازنده معتبر این سیستم گرمایشی نیز آشنا شوید. همچنین مزایای استفاده از رادیاتور پره ای را هم در این نوشتار بررسی کرده ایم.

خرید رادیاتور آلومینیومی پره ای و نحوه انتخاب آن

یکی از روش های ایجاد گرما در محیط های مختلف نظیر آپارتمان ها، ادارات، فروشگاه ها استفاده از رادیاتور های گرمایشی می باشد. رادیاتور گرمایشی از طریق تابش و جا به جایی گرما را به محیط انتقال می دهد، اساس کار رادیاتور ها به این صورت است که آب ناقل حرارت در شوفاژ ها می باشد توسط یک سیستم حرارت مرکزی مانند موتور خانه، پکیج گرمایشی، بویلر گرم شده و از طریق لوله کشی به رادیاتور گرمایشی میرسد و به این طریق به محیط گرما می دهد. این سری از سیستم های گرمایشی نوع اول شوفاژهای گرمایشی می باشند، این نوع رادیاتور به صورت پره ای ساخته شده که جنس پره های آن آلومینیوم است به همین دلیل دارای وزن سبک تری نسبت به شوفاژهای دیگر بوده و هر کدام از پره ها دارای توان حرارتی می باشند به تعداد چند پره از این رادیاتور یک بلوک گویند، این نوع شوفاژ های گرمایشی دارای طول عمر بالا و مقاوم در برابر زنگ زدگی و خوردگی می باشند.

چگونه برند مناسب رادیاتور آلومینیومی پره ای را انتخاب نماییم

امروزه بسیاری از شرکت ها شوفاژ با برند های متنوع و سطح کیفیت متفاوت در بازار تولید شده و به بازار عرضه می نمایند. برای انتخاب رادیاتور آلومینیومی پره ای باید به موقعیت جغرافیایی، محل نصب، متراژ محل مورد نظر، میزان گرمادهی شوفاژ و همچنین تعداد پره ها و عرض آنها توجه نمود هرچه عرض پره ها بیشتر باشد گرما و حرارت بیشتری به محیط انتقال می دهند. برای خرید برند مناسب علاوه بر برند شرکت سازنده باید به گارانتی و خدمات پس از فروش شرکت تولید کننده رادیاتور توجه نمود. این محصولات در برندهای مختلف از قبیل رادیاتور ایران رادیاتور، بوتان، ایرتورپن، گرم ایران، ایران نوین تولید و در بازار موجود می باشند. باید توجه داشت که مارک های معروف نیز به صورت تقلبی با کیفیت پایین تر و بدون گارانتی در بازار عرضه می شوند، شما مشتریان عزیز می توانید این مدل رادیاتور گرمایشی با گارانتی اصلی از وبسایت دما پویا خریدداری نمایید همچنین برای مشاوره با کارشناسان ما تماس بگیرد و از صحت کالای مورد نظر با خبر شوید.

ساختار رادیاتور آلومینیومی پره ای

رادیاتور آلومینیومی پره ای به سه روش تمام دایکاست، اکسترود، دایکاست - اکسترود تولید می شوند. در روش دایکاست، هر پره از شوفاژ به صورت یکپارچه در قالب دایکاست تولید و بهم متصل می شوند و به صورت بلوک های 5 پره، 7 پره و 10 پره در بسته بندی قرار می گیرند و در هنگام نصب این مدل از رادیاتور گرمایشی می توان به تعداد پره ها اضافه یا کم نمود اما در روش اکسترود تعداد پره ها ثابت و غیر قابل تغییر می باشند در رادیاتورهای پره ای دایکاست اکسترود روش تولید تلفیقی از هر دو روش فوق می باشد، به این ترتیب که قسمت بالا و پایین هر پره به روش دایکاست تولید می شود و قسمت وسط هر پره به روش اکسترود و سپس قطعه بالا، وسط و پایین به هم متصل می شوند.

مزایای استفاده از رادیاتور آلومینیومی پره ای

آلومینیوم قابل بازیافت بوده به همین دلیل رادیاتور آلومینیومی پره ای سازگار با محیط و هچنین سبک می باشد در صورت آسیب دیدن یا سوراخ شدن هر کدام از پره ها میتوان آنها را تعویض نمود همچنین می توان به تعداد آنها با توجه به موقعیت نصب کم یا اضافه نمود، این سری از سیستم های گرمایشی دارای ظاهری زیبا بوده و بدنه آن از مقاومت و استحکام بالایی برخوردار است. این مدل رادیاتور سطح تبادل حرارت بیشتری با هوای اطراف دارد و گرمای بیشتری به محیط میدهد. این نوع رادیاتور ها برای نصب در محیط هایی که رطوبت دارند مناسب تر می باشد که از بهترین آنها می توان به رادیاتور بوتان اشاره کرد.

نصب و لوازم مورد نیاز رادیاتور آلومینیومی پره ای

شرایط نصب رادیاتور آلومینیومی پره ای که باید به آن توجه نمود این است که برای چرخش بهتر هوا و بازدهی شوفاژ، اطراف آن باز باشد و در فاصله ی 5 سانتی متری از دیوار و 10 سانتی متری از کف اتاق نصب شوند و نکته ی دیگر که باید به آن توجه نمود اینکه از طریق جداره ها قبیل کف، سقف، درز پنجره ها تلفات حرارتی صورت می گیرد برای کاهش اتلاف انرژی و حرارت بهتر است رادیاتور را را زیر پنجره نصب نمایید تا مقداری از حرارت رادياتور صرف تلفات پنجره و جدارها شود، پره های این سری از سیستم های گرمایشی در دو سایز 6 و 8 سانتی متری تولید می شوند و هرچه عرض پره بیشتر باشد رادیاتور از لحاظ ظاهری شکیل تر خواهد بود. برای افزایش عمر رادیاتور پره ای بهتر از شیر هواگیری اتوماتیک استفاده کنید تا عمل هواگیری به راحتی انجام شود .

نصب لوازم مورد نیاز رادیاتور آلمینیومی پره ای

روش محاسبه و انتخاب رادیاتور آلومینیومی پره ای بر اساس متراژ فضای مورد نظر

در رادیاتور آلومینیومی هر پره توان حرارتی مشخصی دارد، برای محاسبه تعداد پره های مناسب و ایده آل با ظرفیت مناسب برای محل مورد نظر باید متراژ ساختمان، شرایط جغرافیایی منطقه در نظر گرفته شود. برای محاسبه تعداد پره های رادیاتور آلومینیومی با توجه به موقعیت جغرافیایی، متراژ واحد مسکونی را در میزان بار حرارتی ( متر مربع بر ساعت ) ضرب میکنیم. میزان بار حراراتی برای هر متر مربع در مناطق معتدل 95 و برای مناطق سرد سیر 110، و به طور میانگین برای هر پره 8 سانتی متری 130 کیلوکالری توان حرارتی در نظر گرفته شده است . در جدول زیر تعداد پره های مورد نیاز با متراژ محیط مورد نظر در منطقه ی سردسیر برای این مدل رادیاتور محاسبه شده است .

رادیاتور آلومینیومی پره ای مورد نیاز متراژ محیط مورد نظر

رادیاتور 7 پره ای

فضای 10 متر

رادیاتور 12 پره ای

فضای 15 متر

رادیاتور 15 پره ای

فضای 20 متر

رادیاتور 20 پره ای

فضای 25 متر

دو عدد رادیاتور 15 پره ای

فضای 40 متر

سه عدد رادیاتور 15 پره ای

فضای 60 متر

چهار عدد رادیاتور 15 پره ای

فضای 80 متر

22 محصول وجود دارد.