انواع پکیج زمینی | خرید ، قیمت و مشخصات فنی

پکیج زمینی

با مطالعه مطالب زیر می توانید قیمت پکیج زمینی ، مشخصات و خرید انواع مدل های موجود در بازار، فروش جدیدترین ها همراه با گارانتی معتبر، تخفیف ویژه و تصاویر بهترین مدل ها در ظرفیت های 72000 تا 171000 کیلو کالری بر ساعت در انواع مختلف، مخزن دار و بدون مخزن بسته، با مصرف سوخت گازی، گازوئیلی و برقی، نصب و مشاوره رایگان در وبسایت دماپویا را مشاهده و بررسی نمایید

آنچه باید درباره انتخاب و خرید پکیج زمینی با گارانتی اصلی بدانیم

پکیجها از دسته سیستم های گرمایشی مرکزی هستند که دارای انواع مختلف می باشند که پکیج زمینی را می توان از مهم ترین آنها در نظر گرفت که علاوه بر گرم کردن محیط با استفاده از تامین آب گرمایشی و اتصال آن به مدارهای گرمایش از کف، فن کوئل و یا رادیاتور می توان نسبت به گرمایش محیط اقدام کرد همینطور در یک مدار جداگانه آب گرم مصرفی بهداشتی مورد نیاز را نیز تامین می نماید. نوع زمینی بیشتر برای مکان هایی استفاده می شود که مدل دیواری جوابگوی تامین حجم آب مورد نیاز برای محیط مورد نظر نیست یا در واقع برای ساختمان هایی ویلایی و دیگر مکان ها که نیاز به یک مقدار آب گرم اولیه است یا در موارد بسیار مهم تر احتیاج است گرمای بیشتری تامین و مورد استفاده قرار گیرند.

همچنین این سری از سیستم های گرمایشی در دو نوع بدون مخزن و مخزن دار موجود می باشند در نوع مخزن دار آنها آب درون مخزن ذخیره می شود که درصورت قطع آب یا نوسانات فشار آب مشکلی برای ساکنین ایجاد نشود و در هر لحظه می توان آب گرم را در اختیار داشت. مدل بدون فن را می توان در محیط بسته مانند انبار، پارکینگ، زیرزمین نصب و تعبیه نمود. در واقع میتوان گفت ;این سیستم های گرمایشی نوع پیشرفته موتورخانه های قدیمی می باشد با ایجاد مکانیزم های جدید در آنها به شکل جدیدتر و امروزی آن رسیده اند. که به طور مثال پکیج ایران رادیاتور به نسبت این سیستم ها دارای صدای کمتر، هزینه نگه داری کمتر، صرفه جویی در مصرف انرژی از مزیت های آن می باشد.

در ساختمان های ویلایی، سالن های ورزشی، بیمارستان ها، مراکز تجاری نصب این سری از سیستم ها گرمای بیشتری تولید می کند و از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه می باشد. منبع انرژی این دستگاه می تواند گاز، برق و یا گازوئیل باشد. این مدل از سیستم گرمایشی با موقعیت نصب زمینی در مدل دوگانه سوز ( گاز-گازوئیل) نیز تولید می شود و برای مناطقی که دسترسی به گاز ندارند قابل گزینه ای ایده آل بشمار می آید.

خرید پکیج زمینی

انواع پکیج زمینی و ساختار آنها

این سری از سیستم های گرمایشی بر اساس نوع سیستم احتراق، عملکرد، سیستم تامین آب گرم، نوع سوخت و کابرد توسط مصرف کننده و مزایا و دسترسی های ایجاد شده به واسطه شرکت طراح به چندین دسته تقسیم می شوند که در زیر به مهم ترین عوامل تاثیر گذار در انتخاب پکیج زمینی اشاره خواهد شد.

پکیج زمینی بر اساس سیستم احتراق

پکیج شوفاژ زمینی بر اساس نوع سیستم احتراق به انواع مشعل دار و بدون مشعل تقسیم می شوند که نوع مشعل دار مجهز به یک مشعل خطی و مبدل حرارتی مستقیم می باشند . سیستم های مشعل دار دارای دیگ گرمایشی نیستند بلکه میتوانند از مبدل صفحه ای یا مخزن جهت تامین آب گرم مصرفی به صورت مستقیم استفاده نمایند. همچنین این دستگاه با موقعیت نصب زمینی و بدون مشعل از مدل های مشعل دار ظرفیت بالاتری دارند و مجهز به دیگ فولادی یا چدنی می باشند. از مزایای این مدل، استفاده از مشعل گازوئیل سوز، گازسوز یا دوگانه سوز است. مجهز بودن این سیستم به دیگ، قدرت آن را برای تامین گرمایش و آب گرم فضاهای بزرگتر فراهم می نماید و در واقع نهایت ظرفیت برای استفاده در مکان های بسیار بزرگ است در مواقعی که سایر پکیج های گرمایشی قادر به تامین گرمایش و آب گرم برای آن نیستند، بهترین و مناسب ترین گزینه ی ایده آل میتواند این مدل دستگاه گرمایشی باشد.

پکیج زمینی بر اساس نوع سیستم تامین آب گرم

پکیج شوفاژ زمینی به لحاظ سیستم تامین آب گرم به دو سیستم استفاده از مبدل صفحه ای و سیستم استفاده از مخزن تقسیم می شوند که در نوع اول که مجهز به مبدل صفحه ای است دارای حجم و ظرفیت پایینی برای تولید آب گرم می باشند لازم به ذکر است که استفاده از مدل هایی که مجهز به مبدل صفحه ای در مناطقی که آب آنها دارای املاح بسیار است توصیه نمیشود، البته میتوان دستگاه های رسوب گیر الکترونیکی برای حل این مشکل نصب نمود اما در واقع این مدل از سیستم های گرمایشی برای آپارتمان هایی که سختی آب آنها کم است، مورد استفاده قرار میگیرند.

نوع دیگر پکیج زمینی با سیستم مخزن دار است که در قسمت مبدل ثانویه به جای مبدل صفحه ای از یک مخزن کوئل دار با قابلیت نگهداری آب گرم استفاده میشود. این مدل ها همواره آب گرم مورد نیاز مصرف کننده را تامین میکنند زیرا همیشه آب گرم ذخیره شده دارند. عملکرد مدل زمینی همانند موتورخانه است و آب گرم بهداشتی را بدون تغییر دما فراهم میکنند. علاوه بر آن پکیج های مخزن دار مقاوت بالایی در برابر رسوب دارند، و همچنین در مکان هایی استفاده می شود که نیاز به مقداری آب گرم اولیه است.

انواع پکیج زمینی بر اساس نوع سوخت مصرفی

پکیج زمینی تولید شده و موجود در بازار ضمن داشتن مکانیزم های متفاوت ایجاد گرمایش برای تامین آبهای گرم مصرفی و گرمایشی دارای قابلیت استفاده از سوخت های مختلف را دارا می باشند که از جمله این سوخت ها می توان به برق، گاز و گازوئیل اشاره کرد که با توجه به دسترسی مصرف کننده در مناطق مختلف متفاوت می باشد و در صورت کمبود یک سوخت این امکان را برای مصرف کننده ایجاد کرده است تا برای رفع نیازهای خود از دیگر سوخت های در دسترس استفاده کند، و با بهره مندی از این سری سیستم های گرمایشی آبگرم مورد نیاز سازه را تامین نماید.

ساختار و کارکرد پکیج زمینی

میتوان گفت یکی از زیرشاخه های مهم در تاسیسات ساختمان سیستم گرمایشی آن می باشد. یکی از مهمترین سیستم ها پکیج هایی با موقعیت نصب زمینی سیستم متفاوتی در جهت افزایش کارایی و راندمان و همچنین ایمنی و دسترسی های متنوع برای کاربر است که توانسته است تا حدود زیادی آن را برای مصرف کنندگان دوست داشتنی تر از سایر سیستم ها تبدیل کند. از جمله قطعات کاربردی در ساختار پکیج زمینی می توان به لوله هایی در قسمت بالای مشعل دستگاه اشاره کرد که ورودی این لوله ها آب سرد می باشد و در مسیر آنها یک فلوسوئیچ قرار دارد و با ورود آب سرد داخل لوله ها این سنسور جریان آب را تشخیص میدهد و باعث روشن شدن مشعل و پمپ میشود به این تربیت آب گرم شده و به شیر خروج میرسد. برخی از مدل های زمینی دارای مخزن می باشند، یکی از مزیت های وجود مخزن کارکرد مشعل پایین آمده و عمر شوفاژ بالا می رود.

از اصلی ترین قطعات بکار رفته در دستگاه می توان به مواردی نظیر دیگ که در سیستم گرمایشی با موقعیت نصب زمینی بکار رفته، دارای جنس چدن آتشخواری آلیاژی است و از نوع پره ای دارای ضخامت 4/2 میلی متر می باشد و در برابر شعله و حرارت بالا مقاوم می باشد. همچنین یک منبع انبساط دیافراگمی در این دستگاه وجود دارد که از دو صفحه فلزی با یک دیافراگم لاستیکی در وسط آن درست شده است در مدل های زمینی با ظرفیت 8 لیتر و بیشتر می باشد یک طرف آن آب قرار دارد و طرف دیگر آن از هوا یا نیتروژن پر شده است، و مانع از وارد شدن هوا به داخل سیستم و همچنین خالی کردن حجم اضافه آب داخل دستگاه می باشد به همین دلیل باعث بالا رفتن عمر دستگاه می شود مهم ترین عضو این دستگاه مشعل است که در پکیج مخزن دار زمینی با توجه به عملکرد آن در نوع گاز سوز و یا اتمسفریک می باشد و جنس آن استیل می باشد.

گاز خارج شده از شیر کنترل گاز دستگاه وارد لوله چند راهه یا مانیفولد می شود و بعد از روزنه کوچکی به نام اوریفیس عبور آن میکند، سرعت آن زیاد و فشارش کم می شود و مشعل دستگاه روشن می شود. همچنین وجود منبع کویلدار که از دو قسمت پوسته و کویل تشکیل شده است کویل ها به صورت مارپیچی درون پوسته قرار گرفته اند و جنس آنها از مس می باشد . قابل ذکر است که برخی از شرکت ها این سری از سیستم های گرمایشی را در مدل کویل دار تولید و به بازار عرضه می نمایند.

ساختار و کارکرد پکیج زمینی

راهنمای خرید و شرایط محل نصب پکیج زمینی

امروزه به دلیل استفاده از سیستم های گوناگون گرمایشی و تنوع حضور چندین برند و مدل در بازار برای مصرف کنندگان یک سوال کلیشه ای وجود خواهد داشت که کدام برند بهتر و کدام مدل و ظرفیت مناسب محیط مورد استفاده آنها است که همانطور که در مطالب گذشته و بالا اشاره شد در میان همه انواع مدل های تولید شده و موجود در بازار، مدل های دیواری برای واحدهای کوچکتر، و نوع زمینی آن به لحاظ داشتن منبع ذخیره و ظرفیت بیشتر برای فضاهای با مساحت بالاتر استفاده می شوند. پکیج زمینی از سیستم های گرمایشی مورد استفاده در دنیای امروزی می باشد که به دلیل راندمان و بازدهی بالا، مصرف بهینه گاز و ایمنی بالا و اشغال فضای کمتر نسبت به موتورخانه ها و آبگرمکن ها برای استفاده های متنوع مورد توجه قرار گرفته اند.

در هنگام خرید این محصولات باید علاوه بر برند به مدت زمان گارانتی و خدمات پس از فروش شرکت های سازنده توجه داشت به این دلیل که محصولات غیراصل ولی با برندهای معتبر در بین فروشندگان این کالا دست به دست می شوند. شما عزیزان می توانید اطلاعات مربوط به مشخصات و خرید پکیج اصلی را به همراه گارانتی و خدمات پس از فروش از صفحه مربوطه آن در دماپویا اخذ نمایید. انواع برندها با کیفیت های متفاوتی تولید و در بازار موجود می باشند. در بازار ایران سازنده های مختلفی در تولید این سیستم ها فعالیت دارند که در رده انرژی، کیفیت و گارانتی با یکدیگر رقابت می نمایند. درحال حاضر این سیستم ها در برندهای مختلف نظیر ایران رادیاتور ، فرولی ، ام آی تری ، ایرفو ، شوفاژکار در بازار ایران موجود می باشند. شما مشتریان عزیز می توانید علاوه بر خرید مدل های تولید شده با گارانتی اصلی از وبسایت دماپویا، برای مشاوره با کارشناسان ما نیز تماس بگیرد و از صحت کالای مورد نظر با خبر شوید.

نصب و راه اندازی پکیج زمینی

برای نصب و راه اندازی این سری از سیستم های گرمایشی بنا به دلایلی نظیر رعایت اصول ایمنی و کاهش خطرات احتمالی و ایجاد امکان مانیتورینگ برای مصرف کننده باید به برخی نکات توجه نمود محل نصب باید تراز و بدون رطوبت و در فاصله 15 سانتی متری دیوار قرار بگیرد، استفاده از دودکش با مکش کافی جهت خارج کردن سریع محصولات حاصل از سوختن الزامی می باشد. همچنین به دلیل وجود ناخالصی هایی در سیستم لوله کشی در مسیر ورودی گاز فیلتر مناسب نصب گردد تا از ورود این ذرات به محفظه دستگاه جلوگیری شود، همچنین لوله های رفت و برگشت مشخص شود، لوله کشی شوفاژ شسته و عاری از گرد و غبار باشد. توجه فرمایید برای نصب و راه اندازی پکیج زمینی بهتر است با سرویسکار متخصص نمایندگی های مربوطه تماس حاصل فرمائید.

17 محصول وجود دارد.