خرید انواع پکیج دیواری و زمینی با قیمت های ویژه

پکیج دیواری و زمینی

در این مقاله قصد داریم به تعریف جامعی درباره پکیج، نحوه کارکرد و مشخصات فنی انواع مدل های آن بپردازیم و نکات مهمی را که باید هنگام خرید پکیج دیواری و زمینی بهمراه گارانتی اصلی از برند های معتبر بدانیم، مورد بررسی قرار دهیم. برای آگاهی از عوامل موثر بر قیمت هر مدل، انتخاب محصول مناسب نیازتان و تجربه بهترین خرید تاسیسات ساختمان با دماپویا همراه باشید.

نکات مهم در انتخاب و خرید پکیج دیواری و زمینی

پکیج دستگاهی است که به دلیل سیستم پیشرفته و اشغال فضای کم به میزان بالایی انتخاب و خریداری می شود. به همین دلیل توانسته در بین سیستم های گرمایشی جایگاه خوبی را به خود اختصاص دهد. مهندسین، سازندگان و مصرف کنندگان تمایل بالایی برای خرید پکیج دیواری و زمینی داشته و تقاضای این محصول روز به روز افزایش می یابد. این دستگاه مزیت پیشرفته تری نسبت به موتورخانه ها و آبگرمکن های قدیمی دارد و آب را توسط سنسورها در لحظه گرم کرده و آب گرم مصرفی و گرمایشی مانند رادیاتورها را به راحتی فراهم می کند.

آب سرد توسط لوله تامین آب ورودی، وارد دستگاه می شود، سپس سنسورهای جریان، آب را تشخیص داده و مشعل توسط جرقه زن روشن شده و دستگاه آب را گرم می کند. در درون دستگاه یک واحد کنترل الکترونیکی (برد الکترونیکی) قرار دارد. سنسور جریان آب نیز به برد الکترونیکی متصل است. کنترل دما، جرقه، جریان گاز و مدولاسیون توسط این واحد کنترل می شود. مدل های دیواری بدون مخزن بوده و صرفا با سنسورها، آب را در لحظه گرم می کنند. مدل های زمینی غالبا دارای مخزن بوده و مقداری آب گرم برای موارد مصرفی و گرمایشی ذخیره دارند.

در هنگام خرید پکیج دیواری و زمینی باید مواردی مانند موقعیت نصب و متراژ ساختمان در نظر گرفته شود و نوع محصول دیواری، زمینی،مرکزی و چگالشی متناسب با نیاز انتخاب شود. در حال حاضر برندهای معتبری در این عرصه رقابت داشته و دستگاه های با طراحی و کیفیت های مختلف تولید کرده و به بازار عرضه می کنند. بدون شک تمامی محصولات تولید شده با یک کیفیت عرضه نمی شوند بنابراین قیمت پکیج شوفاژ نیز یکسان نبوده، و با تنوع گسترده ای در نمایندگی ها و فروشگاه ها به فروش می رسند. از این سیستم گرمایشی در فصل زمستان برای تامین آب گرم مصرفی و وسایل گرمایشی و در تابستان تنها برای تامین آب گرم مورد نیاز استفاده می شود. در ادامه این مقاله بیشتر به موارد ذکر شده خواهیم پرداخت.

پکیج چیست و چگونه کار می کند

سیستم گرمایشی پیشرفته که بخاطر سیستم مدرنی که دارد به نوعی یک موتورخانه محسوب می شود، جواب کاملی به سوال پکیج چیست و انواع آن کدامند، می باشد. از آنجاییکه در سالهای اخیر این سیستم گرمایشی طرفداران بسیاری پیدا کرده، به همین دلیل قصد داریم در اینجا نحوه کارکرد این سیستم گرمایشی را مورد بررسی قرار دهیم. بطور کلی این دستگاه توان در لحظه گرم کردن آب را توسط سنسورها و لوله های مبدل تعبیه شده در داخل محفظه احتراق دارد. از این دستگاه جهت تامین آب گرم برای انجام امور مختلف در هر دستگاه استفاده می شود و همچنین آب گرم مورد نیاز برای تجهیزات حرارتی مانند رادیاتور را فراهم می کند. این سیستم با استفاده از سوخت، ایجاد شعله می نماید و سپس حرارت شعله دمای آبی که از لوله ها می گذرد را افزایش می دهد. تشخیص باز شدن شیر آب گرم به عهده فلوسوئیچ به کار برده شده در دستگاه است که دستور روشن شدن پمپ و مشعل را می دهد.

موارد موثر در قیمت پکیج دیواری و زمینی

متراژ ساختمان، مقدار آب گرم مورد نیاز، موقعیت جغرافیایی، محل نصب و دودکش و حتی مقدار املاح آب منطقه از موارد موثر در انتخاب دستگاه مناسب شما و قیمت پکیج دیواری و زمینی هستند. کیفیت برند تولید کننده بهمراه نوع و ظرفیت دستگاه متناسب با فضای شما، از دیگر موارد تاثیر گذار بشمار می آیند.

به طور کل قیمت پکیج برحسب ظرفیت و توان حرارتی دستگاه تعیین می شود. دستگاه در ظرفیت 24000 کیلو وات برای منزل مسکونی با یک حمام و یا یک سرویس بهداشتی و آشپزخانه در متراژ تا حداکثر 120 متر مناسب است. ظرفیت 28000 برای متراژ 120 تا 180 متر و همچنین ظرفیت 32000 برای متراژ 180 تا 220 متر مناسب است.دستگاه 35000 کیلو وات برای واحدی که دارای 2 حمام و سرویس بهداشتی و آشپزخانه می باشد و متراژ فضای 220 تا 270 متر مناسب است.

در خصوص ساخت و طراحی این دستگاه شرکت های بسیاری فعالیت دارند که این سری از سیستم ها را با سطح کیفیت و تکنولوژی متفاوتی تولید و روانه بازار رقابت می کنند. بدون شک هریک از این عوامل نقش مهمی در قیمت پکیج دیواری و زمینی خواهند داشت.جهت اطلاع یافتن از قیمت به روز انواع پکیج و ظرفیت مناسب برای فضای مورد نظرتان، پیش از انتخاب و خرید پکیج زمینی و دیواری می توانید با کارشناسان ما در دماپویا تماس حاصل کنید.

انواع پکیج از نظر موقعیت نصب

از سال ها پیش سیستم های گرمایشی بر اساس موارد نیاز افراد، در انواع مختلف تولید می شوند. پکیج ها که یکی از به روزترین سیستم های گرمایشی هستند از نظر موقعیت نصب در مدل های مختلف طراحی و تولید شده و در بازار عرضه می گردند. این سیستم حرارتی که امروزه به صورت گسترده ای مورد استفاده سازندگان و مصرف کنندگان در پروژه های ساختمانی قرار می گیرد، به لحاظ موقعیت نصب به چند دسته دیواری، زمینی و مرکزی تقسیم می شود.

پیش از بررسی مفصل هر یک از انواع پکیج دیواری و زمینی از لحاظ موقعیت نصب، لازم است به صورت اجمالی توضیح داد که دستگاه ها را می توان داخل کابینت به صورت دیواری یا موقعیت زمینی نصب کرد. هرچند مدل های زمینی فضای بیشتری را اشغال کرده و باید در فضای بزرگتری قرار گیرند. دیگر نکته قابل توجه، بالاتر بودن میزان خرید مدل دیواری در مقایسه با زمینی می باشد که علت این امر آن است که سری زمینی مورد استفاده ساختمان های خاص با متراژهای بالا قرار می گیرد که در این خصوص، در ادامه به صورت مفصل و کامل تر توضیح داده ایم.

پکیج دیواری

یکی از پرکاربردترین وسایل گرمایشی پکیج دیواری است که دارای مزیت هایی مانند عدم اشغال فضا، بالابودن ایمنی و مستقل شدن سیستم گرمایشی واحد های مسکونی و تجاری می باشد. از دیگر عوامل موثر انتخاب دستگاه بالابودن بازدهی و مصرف بهینه سوخت آن است. دستگاه اغلب روی دیوار آشپزخانه نصب شده و علاوه بر تامین آب گرم مصرفی، آب گرم سیستم گرمایشی مانند رادیاتورها و فن کوئل را تامین می کند.

سنسورهای داخل دستگاه همزمان آب را گرم کرده و آب گرم موارد نیاز مصارف بهداشتی و گرمایشی را تامین می کنند. مدل های دیواری بخاطر حجم کم، دارای مخزن آب گرم نبوده و اولویت آنها در تامین آب گرم مصرفی می باشد. دود ناشی از احتراق داخل دستگاه با یک دودکش به بیرون هدایت شده و همچنین اکسیژن مورد نیاز برای سیستم احتراق از طریق دودکش تامین می شود. یک فن در قسمت فوقانی سیستم نصب شده که به بیرون کشیده شدن دود سیستم احتراق کمک می کند.

پکیج شوفاژ دیواری در برند های مختلف نظیر پکیج ایران رادیاتور، گلدیران، تاچی، بوش، فرولی، نوژان تولید و در بازار عرضه می گردد. کیفیت سنسورهای گرم کننده آنی آب و سیستم احتراق داخل دستگاه حائز اهمیت است. برند سازنده و کیفیت دستگاه در تامین گرمایش مورد نیازتان، و قیمت پکیج دیواری تاثیر گذار است. لذا بهتر است قبل از تهیه محصول در مورد برند سازنده و امکانات آن مطالعه داشته باشید.

پکیج دیواری

پکیج زمینی

پکیج های زمینی دارای مخزن در ابعاد مختلف و زیبایی ظاهری بهتری نسبت به آبگرمکن های مخزن دار بوده و در فضاهای محدود نیز قابل نصب هستند. مدل های زمینی بخاطر توان حرارتی بالا بیشتر در ساختمان هایی با متراژ بزرگتر نصب می شوند. آپارتمان هایی که بیش از یک حمام دارند می توانند از مدل های زمینی استفاده کنند. این مدل ها دارای دو مبدل جداگانه هستند. یک مبدل اصلی برای موارد گرمایشی و یک مبدل ثانویه برای آب گرم مصرفی در آنها تعبیه شده است.

حجم مخزن ذخیره در پکیج های زمینی متفاوت بوده و با توجه به حجم مخزن در داخل ساختمان یا پارکینگ و انباری قابل نصب هستند. این دستگاه ها مجهز به دریچه برای ورود هوای تازه می باشند. تنظیم سیستم مدل های زمینی اغلب دستی است. در سیستم پیچیده ی پکیج، سرد شدن آب و تغییر دمای ناگهانی آب کمتر ملموس بوده و این دستگاه ها نسبت به آبگرمکن ها در این مورد بهتر عمل می کنند. به همین خاطر در خانه های ویلایی، گاه بعنوان یک سیستم گرمایشی مرکزی در پارکینگ یا زیرزمین نصب می شوند.

این نوع شوفاژ از نظر احتراق شامل دو نوع مشعل دار و بدون مشعل بوده که نوع مشعل دار برای متراژهای بالا و نوع بدون مشعل برای متراژهای پایین کارایی موثرتری دارند. شوفاژ زمینی در برندهای مختلف نظیر ایران رادیاتور، آریستون، ایمرگاس تولید و در بازار عرضه می شود. بی شک اعتبار و کیفیت برند در خرید پکیج تاثیر بسزایی داشته و بعضی برندها با بهره مندی از جدیدترین تکنولوژی ها و تجهیزات مدرن و پیشرفته طراحی و تولید شده و با کیفیت مطلوب در بازار عرضه می شوند. در نتیجه کیفیت دستگاه در قیمت پکیج زمینی نقش کلیدی دارد.

پکیج زمینی

پکیج مرکزی

یکی از بهترین جایگزین موتورخانه ها پکیج مرکزی می باشد که بخاطر طراحی این دستگاه به صورت چهار پاس حرارتی، سوخت بسیار کمتری نسبت به موتورخانه های قدیمی استفاده می شود. تعبیه دو مبدل در دستگاه، باعث بهینه سازی مصرف انرژی شده و مبدل پلیتی در دستگاه، آب را به میزان مورد نیاز گرم کرده و همین امر باعث حذف منبع کویل دار در پکیج مرکزی شده است.

قابلیت اتصال به انواع سیستم گرمایشی مانند رادیاتور و فن کوئل و همچنین توان بالای حرارتی در تامین آب گرم مصرفی، بهداشتی و وسایل گرمایشی از مزایای این دستگاه بوده و در ساختمان های مسکونی و تجاری بزرگ استفاده می گردد. از معایب دستگاه می توان به اشغال بخشی از فضای انباری یا پارکینگ بخاطر مجزا بودن قطعات آن اشاره کرد. هرچند حجمی که دستگاه اشغال می کند بیشتر از مدل زمینی بوده اما کمتر از مدل دیواری سوخت مصرف کرده و راندمان بالایی دارد. مشتریان باید هنگام خرید، برخی عوامل مهم را مانند قیمت پکیج مرکزی، کیفیت و قدرت حرارت دهی، مارک، گارانتی و خدمات پس از فروش در نظر داشته باشند. این سری سیستم های گرمایشی به منظور تامین آب گرم مورد نیاز تجهیزات حرارتی ساختمان از قبیل رادیاتور، داکت اسپلیت و فن کویل کارایی مطلوبی دارند.

پکیج چگالشی

نسل جدید پکیج که نقش عمده و بسزایی در جلوگیری و کاهش هدررفت انرژی های طبیعی را دارد، پکیج چگالشی می باشد که بویلر چگالشی نیز نامیده می شوند و در بازارجهانی به نام condensing boiler شناخته شده اند. مدل های سیستمی و ترکیبی دو نوع اصلی این دستگاه هستند.

این سیستم گرمای حاصل از احتراق را برای گرم کردن آب ورودی به دستگاه استفاده می کند که همین امر موجب افزایش راندمان دستگاه تا 98 درصد شده و می توان گفت از مزایای پکیج چگالشی محسوب می شود. مدل های دیواری چگالشی از مدل زمینی سبک تر بوده و در داخل کابینت به راحتی قابل نصب هستند. نسبت به برند تولید کننده، این دستگاه دارای ویژگی ها و کیفیت های مختلفی بوده که در قیمت پکیج چگالشی مانند پکیج بوتان نیز موثر است.

انواع پکیج از نظر سوخت مصرفی

در ساخت و تولید سیستم های گرمایشی، سوخت مصرفی بر حسب موقعیت منطقه ای و جغرافیایی در نظر گرفته می شود. سوخت مصرفی انواع پکیج نیز متناسب با شرایط تامین سوخت در موقعیت های مختلف، در سه نوع در نظر گرفته شده است. به صورت کلی سه سوخت رایج به عنوان منبع تامین انرژی در این دستگاه به کار می رود که شامل برق، گاز و گازوئیل می باشد. هر کدام از این دستگاه ها مزایا و معایبی دارند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم داشت.

پکیج شوفاژ برقی

یکی از سوخت های رایج و قابل دسترس انرژی برق بوده و به همین دلیل بسیاری از سیستم های گرمایشی مانند پکیج برقی، با سیستم برق طراحی و تولید شده است. برق تک فاز و سه فاز خانگی منبع تغذیه این سری از سیستم های گرمایشی بوده خریداران آن می توانند هر یک از سریهای تک فاز یا سه فاز را انتخاب نمایند.

مزیت مهم این دستگاه بدون صدا کار کردن است که در آسایش ساکنان خللی ایجاد نمی کند. همچنین این دستگاه از نوع برقی نیازی به دودکش نداشته و به سادگی نصب و راه اندازی می شود. به منظور استفاده از آن صرفا نیاز به لوله کشی آب وجود دارد و سپس به سادگی کافی است که آن را به برق متصل کرد. یکی دیگر از مزایای سیستم برقی نسبت به سوخت های دیگر سازگار بودن با محیط زیست است. این مدل گاز مونواکسید کربن تولید نکرده و در نتیجه از عوامل مضر برای نازک کردن لایه اوزن به شمار نمی رود.

پکیج شوفاژ گازی

با گسترش انشعاب گاز کشی، بسیاری از سیستم های گرمایشی با این سیستم طراحی و تولید شده اند. از آنجایی که در بیشتر شهرها لوله کشی گاز موجود می باشد پکیج شوفاژ گازی نسبت به سیستم های برقی و گازوئیلی فروش بسیار بالاتری دارد. هر چند در این سیستم معمولا برای فندک و بعضی از قسمت ها مانند فن از برق استفاده می شود.

از مزایای این دستگاه نسبت به مدل برقی و گازوئیلی ارزان بودن آن است که علت این امر غنی بودن کشور از ذخایر گاز می باشد. گاز این مدل اعم از گاز طبیعی یا گاز مایع بوده و در نتیجه آلودگی کمتری از خود باقی می گذارد. از دیگر ویژگی های مهم در مورد انتخاب و خرید پکیج دیواری و زمینی گازی اینست که شوفاژ گازی به آسانی فندک خورده و احتراق سریع اتفاق می افتد.

پکیج شوفاژ گازوئیلی

به دلیل موقعیت جغرافیایی بعضی از مکان ها، مانند کوهستان، امکان گاز کشی کم بوده و به همین دلیل برای تامین سوخت سیستم های گرمایشی از گازوئیل به جای گاز استفاده می شود. در بعضی از شهرها ممکن است گاز قطع و وصل شده و جریان آن کم و زیاد شود. پکیج گازوئیلی گزینه مناسبی برای استفاده در مکان هاییست که گاز شهری ضعیف و یا در دسترس شان نیست.

از دیگر مزایای این دستگاه مصرف سوخت پایین و راندمان کاری بالا بوده و توان حرارتی بسیار قوی دارد. برخی از این دستگاه ها دوگانه سوز هستند و با هر دو سوخت، گاز و گازوئیل کار می کنند. متناسب با شرایط منطقه ای و سوخت در دسترس تان، دستگاه مناسب را انتخاب و خریداری نمایید. 

تفاوت پکیج دیواری و زمینی

با توجه به ظرفیت و متراژ فضا، سیستم های گرمایشی در انواع مختلف طراحی می شوند. تفاوت پکیج دیواری و زمینی نیز بخاطر نوع کاربرد، قدرت حرارتی مورد نیاز و ظرفیت آن است. مدل دستگاه بر اساس قدرت حرارتی مورد نیاز فضا، تعریف می شود. مدل نصب در ساختمان های مختلف با متراژ های مختلف و محل نصب دستگاه متفاوت است. در نتیجه می توان گفت مدل های زمینی برای ساختمان هایی کاربرد دارند که نیاز به آب گرم بیشتری دارند و مدل دیواری آن برای تامین گرمایش آپارتمان های کوچکتر مورد استفاده قرار می گیرند.

مدل های دیواری، مخزن آب گرم نداشته و دارای یک مدار می باشند. بنابراین، سنسورهای داخل دستگاه باید بطور همزمان آب گرم مصرفی یا آب گرم سیستم گرمایشی را تامین کنند. در مدل دیواری اولویت با گرم کردن آب گرم مصرفی در نظر گرفته شده و به همین دلیل در فصل زمستان موقع باز شدن شیر آب گرم، مدار سیستم گرمایشی مانند رادیاتور را قطع کرده و تا بسته شدن شیر آب، مدار رادیاتور قطع باقی می ماند. در نتیجه ممکن است موقع استحمام و استفاده طولانی مدت از آب گرم، رادیاتورها سرد شوند.  مدل های دیواری سبک بوده و در داخل کابینت نیز قابل نصب اند و برای ساختمان ها و فضاهای محدود کاربرد دارند.

مدل های زمینی، مخزن کویل دار یا مخزن ذخیره آب دارند و در صورت بروز افت فشار آب و یا قطعی، از آب گرم ذخیره شده در مخزن استفاده می کنند. آنها همچنین دارای دو مبدل جداگانه هستند. یک مبدل اصلی برای موارد گرمایشی و یک مبدل ثانویه برای آب گرم مصرفی در آنها تعبیه شده است، در نتیجه هنگام استفاده از آب گرم رادیاتورها سرد نمی شوند.

مدل زمینی فضای بیشتری را اشغال می کند و توان حرارتی بالاتری دارد. در نهایت می توان اشاره کرد که برای ساختمان های تجاری، بیمارستان ها و خانه هایی با مساحت بیشتر انتخاب و خرید پکیج زمینی توصیه می شود تا میزان گرمایشی مورد نیاز را برطرف کرده و به دستگاه نیز فشاری وارد نسازد.

ظرفیت حرارتی پکیج دیواری و زمینی

ظرفیت هر دو دستگاه ( پکیج دیواری و زمینی) با قدرتی از 20000 تا 50000 کیلو وات بر ساعت ساخته شده اند، که هریک از این نوع سری های تولید شده مناسب برای واحد های مسکونی از 60 تا 350 متر مربع با ظرفیت های 20 تا 35 هزار کیلو وات بر ساعت طراحی و تولید می شوند.

برچسب مصرف انرژی پکیج گرمایشی

به دلیل پر مصرف بودن سیستم های گرمایشی، بر روی بدنه دستگاه برچسب مصرف انرژی چسبانده می شود تا میزان مصرف انرژی آنها نمایش داده شوند. برچسب انرژی به ما راندمان مصرف انرژی دستگاه را نشان می دهد. این برچسب برندها را موظف می کند تا برای ماندن در بازار رقابتی، دستگاه های با مصرف سوخت کمتر و راندمان بالاتر تولید کنند.

در این برچسب شاخص های مصرف انرژی با حروف لاتین تعریف شده اند. با رده و گرید انرژی و مقایسه این شاخص ها در برندهای مختلف می توانید دستگاه با استاندارد مصرف بالاتر خریداری کرده و در مصرف سوخت صرفه جویی کنید. باید در نظرگرفت که هرچه قدر میزان مصرف انرژی کمتری داشته باشد بیشترین بازدهی را دارا بوده و باید بدانیم که این فاکتور نیز در خرید پکیج دیواری تاثیر بسزایی دارد.

برچسب مصرف انرژی پکیج

عملکرد پکیج دیواری و زمینی در تابستان

در تابستان نیازی به گرم کردن رادیاتور نیست و تنها مورد استفاده از پکیج در موارد استفاده از آب گرم مصرفی است. در نتیجه در این فصل، دستگاه را در حالت تابستان گذاشته تا مداوم روشن نباشد. در فصل تابستان مشعل خاموش بوده و تنها مواقعی که شیر آب گرم باز می شود مشعل روشن می شود. به این صورت که با باز شدن شیر آب گرم از طریق سنسور فشار مشعل روشن شده و بلافاصله مبدل آب گرم را تولید می کند و با بستن شیر آب گرم دستگاه خاموش می شود.

عملکرد پکیج زمینی و دیواری گرمایشی در فصل زمستان

علاوه بر گرم کردن آب گرم مصرفی، دستگاه باید در فصل زمستان رادیاتورها را نیز گرم کند. هنگامی که شیر آب گرم باز می شود سنسور برقی مدار رادیاتورها را تا زمانی که آب گرم باز است قطع می نماید و با بسته شدن شیر آب گرم ، مدار آب گرم رادیاتور وصل می گردد. در سیستم جدید پکیج زمینی و دیواری، این دستگاه ها دارای دو مبدل بوده تا در زمستان همزمان آب گرم مصرفی و گرمایشی را تامین می کنند.

تفاوت پکیج دو مبدل و تک مبدل

پکیج های دو مبدل که به آن ها بی ترمیک Bithermic نیز گفته می شوددر مدل دیواری دارای یک مبدل اصلی و یک مبدل صفحه ای اند. برای تامین گرمایش، این سیستم از مبدل اصلی بهره می گیرد و در حالت زمستانی پمپ آن فعال شده و گرمایش محیط با گردش در مبدل اصلی فراهم می شود. برای تامین آب گرم پمپ پکیج مجدد فعال شده و سپس آب در مبدل ثانویه به گردش درآمده و دمای آن افزایش می یابد.

از سوی دیگر در پکیج تک مبدل یا مونوترمیک Monothermic گرمایش محیط و نیاز به آب گرم با مبدل حرارتی اصلی دوبل انجام می شود. این مبدل با تماس مستقیم با شعله مشعل آب گرم مصرفی و گرمایشی را تامین می کند. عملکرد پکیج گرمایشی تک مبدل در تامین آب داغ شبیه به آبگرمکن دیواری بوده و در مدت زمان کوتاهی دمای آب را افزایش می دهد. البته این نکته را باید در نظر داشت که هیچ پکیجی قادر به تامین همزمان این دو عملکرد نخواهد بود و اولویت با تامین آب گرم بهداشتی برای ساکنان است.

تعداد مخازن و ساختار این مدل نیز با یکدیگر تفاوت دارند و در مدل دو مبدل، فشار حرارتی بین دو مخزن تقسیم می شود. ولی در تک مبدل هر دو از داخل یک مخزن عبور می کنند. بنابراین احتمال جرم گرفتن آن نیز نسبتا بیشتر خواهد بود. مزیت سری های دو مبدل در رسوب گیری و جرم گیری کمتر بوده و نوسان دمایی آن کمتر است. مزیت استفاده از مدل تک مبدل نیز در استهلاک کمتر یا طول عمر بیشتر آن است.

ویدیو آشنایی با پکیج دیواری و زمینی

128 محصول وجود دارد.